Nomadin vaatekaappi

En muista koska viimeksi olen ripustanut vaatteet kaappiin. Siksi onkin erikoista saada tehdä se heti nomadielämän alkuun. 

Kuvasta näkee mukana olevat vaatteeni. 

Tätä ennen haahuilin yli puoli vuotta lähinnä patikointivaatteissa, joten halusin nyt mukaan vähän juhlavamman topin. Sen lisäksi kapseli-garderobiini kuuluu farkkucaprit, kaksi toppia, neuletakki, mekko, sekä kuvasta puuttuvat farkkutakki, pyykissä oleva hame ja päälläni olevat leggingsit, pitkähihainen paita ja hame. Syntymäpäivän kunniaksi piti pukeutua mekkoon, mutta tänään täällä Belgradissa on viileähkö päivä.

Näiden lisäksi matkassa kulkee kahdet kengät, alusvaatteet ja bikinit.

Yhteensä mukana on kolmetoista vaatetta. Yksi kellarin tyhjennystä varten Tampereelle mukaan otettu vanha paita jäi reppuun vahingossa, mutta eiköhän sillekin käyttöä löydy. 

Varastoon Suomeen jäivät talvivaatteet, joita käyn hakemassa syksyllä kylmempiä olosuhteita varten, kesäisessä Euroopassa kun ei toppatakille pitäisi olla käyttöä. 
Edit 20.6.2017: fiksu lukija huomasi, että vaatteita onkin vain kaksitoista, eikä kolmetoista. Laskin väärin kun en kirjoittanut selkeästi luettelomuotoon.

One thought on “Nomadin vaatekaappi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s